Menú
Inici
Botiga
Desitjos
Compte
Inici/Figures

Les figures de goma de Festiari són reproduccions fetes amb goma (vinil) dels elements festius que participen en les festes tradicionals, per donar la possibilitat als infants de tenir entre les seves mans, i com a element de joc, un bocí de la cultura popular en forma de gegants, bèsties o capgròssos.

Les figures de goma tenen diferents mides segons quin tipus d’element estiguin representant.
Els tamanys oscil·len des de 15 o 20 cm d’alçada per a capgrossos, fins als 30 o 35 cm d’alçada com per exemple els gegants.
 
Pel què fa a les figures de goma de Festiari més populars, podem destacar gegants de goma com el Gegant del Pi de Barcelona, la Geganta del Pi de Barcelona, el Gegant Indi de Reus, la Geganta Índia de Reus o el Gegant Carrasclet de Reus.
 
Les bèsties de goma de Festiari més populars entre els infants són la Mulassa de Reus, l’Àliga de Reus, la Cucafera de Tarragona, la Momerota de Mataró, l’Àliga de Tarragona o el Drac de Vilanova.
 
Els capgrossos també tenen un paper destacat en el catàleg de figures de goma de Festiari, així doncs, trobem tota la família de Nanos de Reus, els capgrossos de Vilafranca, l’esquivamosques de Girona, el Cap de Lligamosques d’Olot o els Nans de Manresa.
 
També podeu trobar la reproducció en goma d’alguns dels personatges importants dels balls tradicionals, com el Serrallonga del Ball de Bandolers de Vilafranca, la Galerona del Ball de Gitanes de Vilafranca, El Cavallet d’Olot o el Ball de Cercolets de Reus. Festiari també disposa de la reproducció den goma de castells de diferents colles, un pilar de cinc amb els colors de les camises de més ressò popular.
Barra lateral

Mostra 1–12 de 178 resultats

Mostrar:
Torna a l'inici
T'enviarem un correu electrònic quan estigui disponible Us informarem quan el producte arribi a l'estoc. Deixeu la vostra adreça electrònica vàlida a sota.

Carret de compra

Tanca

No hi ha productes al carretó.

[]
Crear un compte