Sobre nosaltres

Festiari neix d’un somni: portar la cultura i el joc a les mans dels mes petits

Festiari va néixer a Reus l’any 2008 amb una idea plena d’il·lusió: crear el seguici de la ciutat en miniatura. El nostre somni era que els més petits poguessin portar a casa, en format joguina, els elements més estimats de la nostra cultura. Volíem oferir no només una peça decorativa, sinó un pont cap al món màgic de la tradició folklòrica i popular a través del joc.

L’acceptació va ser “gegantina” i, poc a poc, vam anar ampliant el nostre repertori de figures, treballant cada vegada amb més entitats, ajuntaments i colles importants, com les de Barcelona, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Solsona, Lleida, Tarragona o Girona, entre d’altres. A dia d’avui, podem dir que tenim representació d’una gran varietat d’elements festius protagonistes de les Festes Majors més destacades del territori.

Amb el pas dels anys, i deixant-nos endur per la passió de millorar constantment, hem adoptat noves tècniques per garantir que cada detall sigui perfecte. La tampografia ens permet reproduir els estampats dels vestits originals, que afegeixen al pintat a mà, amb aerògraf i pinzell, els matisos més delicats, assegurant que no se’ns escapi cap detall. Les nostres joguines són resistents, segures i lleugeres, dissenyades específicament per als més petits de la casa i per suportar el joc diari.

Actualment, estem integrant tecnologies avançades com l’escaneig o la impressió en 3D. Aquesta innovació ens permet crear còpies exactes a escala de les figures originals, facilitant als nostres escultors treballar amb precisió i més rapidesa, de manera que ens permet garantir un producte molt detallat respecte a l’original. El resultat final és una figura de somni, pensada tant per jugar com per a decorar.

A la nostra botiga trobaràs una àmplia varietat de figures de gegants, bèsties i capgrossos, així com altres figures representatives de diables o castells. A més, també oferim clauers de la Festa Major, perquè puguis dur un petit record de la festa allà on vagis.

Cal remarcar que totes les nostres figures neixen a Reus, es produeixen a Alacant i es distribueixen arreu del món, amb l’únic objectiu d’apropar la festa major als infants, perquè la puguin viure els 365 dies de l’any. Apostem pel producte nacional i el comerç local, assegurant que cada figura porta un trosset de la nostra terra i tradició.

Ens encanta que els més petits de la casa puguin gaudir de les figures més emblemàtiques de la Festa Major i que el nen que portes dins, surti a ballar amb il·lusió!

Entitats que han confiat en nosaltres

01 ajuntament barcelona ICUB
02 ajuntament girona
03 ajuntament lleida
04 ajuntament olot
05 ajuntament riudoms 1
06 ajuntament st cugat 1
07 ajuntament sta margarida monjos 1
08 agrupacio 1
09 ass barceloneta
10 ass el tiler
11 ass festes pl nova 1
12 ass gegants del Pi bcn 1
13 ass i15 mataro
14 colla aliga reus 1
15 colla carrasclet reus
16 colla cavallets reus 1
17 colla diables cervera
18 colla diables tarragona 1
19 colla drac els monjos 1
20 colla drac tarragona
21 colla gegantera reus 1
22 colla gegantera badalona
23 colla gegantera solsona 1
25 colla gegantera st celoni 1
26 colla gegantera st jaume bcn
27 colla gegantera sta margarida i els monjos
28 colla gegantera vilanova
29 colla lleo reus 1
30 colla mulassa tarragona 1
31 colla portadors bou tarragona
32 colla vibria reus
33 esbart catala dansaires
34 federacio sardanistes bcn 1
35 la casa dels entremesos bcn
36 pabordes vilanova
37 vilafranca administradors festa major
Correu electrònic
Segueix-nos